Nakup sistema za avtomatski razrez – cutter

Podjetje PUR-PLA-TEX d.o.o. sodeluje kot partner pri operaciji Nakup sistema za avtomatski razrez – cutter, katere vodilni partner je podjetje TAPETNIŠTVO MEZGEC, Dejan Mezgec s.p., Hrušica 43, 6244 Podgrad.

V okviru operacije bo nabavljen novi stroj – sistem za avtomatsko rezanje CUTTER, s katerim želi vodilni partner zadostiti visokim kriterijem in zahtevam evropskih kupcev iz avtomobilske in pohištvene dejavnosti. Z novo, sodobnejšo tehnologijo bodo povečali natančnost razreza in izkoristek tapetniškega blaga, obenem pa zmanjšali čas razreza, kar sedaj počnejo klasično ročno kot še vedno večina tapetnikov. Uspešno izvedena operacija bo bistveno prispevala k inovativnemu pristopu na področju tapetništva v naši regiji, če ne širše, in ne samo v podjetju.

Kot razvojni partnerji bomo pri operaciji sodelovali na področju dobave kvalitetnega materiala, saj bomo v partnerstvu razvili nov, inovativen proizvod, ki je na trgu zaradi svoje kvalitete in višje dodane vrednosti  konkurenčen in tržno zanimiv. Z razvojem novih tehnologij in materialov bomo okrepili inovativno partnerstvo, ki bo TAPETNIŠTVU MEZGEC s pomočjo novega sistema za avtomatski razrez – cutterja omogočilo izdelavo še boljših, še bolj inovativnih proizvodov, ki bodo konkurenčni in tržno zanimivi na področju EU in širše.