BoxSpring postelja iz kakovostnih materialov Pur-Pla-Tex

boxspring postelja

BoxSpring postelja predstavlja oblazinjene postelje, ki so dandanes izjemno priljubljene. Tu gre za prav posebno in predvsem osebno spalno udobje z ročno izdelanimi ležišči, kot so vzmetnice Leticia in vodne postelje Lectus. Ob tem z veseljem dopišemo, da pri tem igra pomembno vlogo tudi naše podjetje Pur-Pla-Tex. Smo namreč dobavitelj ključnih materialov, s katerimi ekipa Maremico izdeluje svoje kakovostne izdelke.

Dolgoletno sodelovanje in podpora slovenske proizvodnje

S podjetjem Maremico dobro sodelujemo že vrsto let. Medsebojna podpora in spoštovanje sta na zavidljivem nivoju, kar nas navsezadnje dela tako uspešne. Verjamemo, da bo tako tudi v prihodnje, saj je podjetje Maremico polno inovativnih idej. Večina med njimi do zdaj vsebuje tudi naše kvalitetne materiale.

boxspring postelja ambient

BoxSpring postelja izdelana iz kakovostnih materialov iz Slovenije

Ekipa podjetja Pur-Pla-Tex odlično sodeluje z vodstvom podjetja Maremico in njegovim tehničnim oddelkom, katerega vodja je Valentin Marinšek. Dolgoletno sodelovanje, izmenjava izkušenj, testiranje materialov za popolno perfekcijo končnih izdelkov – vzmetnice oz. ležišča Leticia, vodne postelje in BoxSpring postelje, hitri dobavni roki in zanesljivost je del našega sodelovanja.

Svojim poslovnim partnerjem in kupcem ponujamo širok program različnih materialov, s katerimi lahko svoje delo opravijo več kot odlično. Eden od dokazov je BoxSpring postelja. Njen oblikovalec je Valentin Marinšek je skupaj s sodelavci doprinesel izjemen pečat na področju razvoja oblazinjene postelje nasploh.

boxspring postelja - ekipa razvojaBoxSpring postelja – novo merilo oblazinjene postelje

Naše podjetje Pur-Pla-Tex se zaveda, kako pomembno je biti del tako uspešnega projekta kot je izdelava najnovejšega trenda oblazinjene postelje – BoxSpring postelja. Tukaj gre za resnično nove smernice nastanka oblazinjene postelje.

Slovenska BoxSpring postelja – Je to slovo od serijske proizvodnje?
Da. S slovenskimi oblazinjenimi BoxSpring posteljami se lahko poslovimo od serijske proizvodnje postelj, saj vsako posteljo izdelajo glede na želje in potrebe njihovih naročnikov. Kot smo lahko videli, nastajajo njihove vzmetnice Leticia, vodne postelje in BoxSpring postelje po skrbno pripravljenemu načrtu, ki je zasnovan za vsakega kupca posebej.

SVETOVANJE OD A DO Ž

Ekipa Maremico ni le proizvajalec izdelkov za spanje. Ekipa Maremico je v prvi vrsti strokovnjak in svetovalec. Njihove svetovalke za zdravo spanje so na voljo za vsa vprašanja, ki jih kupci zastavijo. Z veseljem priskočijo na pomoč pri izbiri posteljnega dizajna, pri končni odločitvi kakšno ležišče izdelati in katere kakovostne materiale uporabiti, da bo spanje naročnika več kot odlično.

boxspring postelja svetovanje v spalnem centru maremico

MERITEV ZA OSEBNO UDOBJE

Navdihujoče je, da pred izdelavo njihove postelje – BoxSpring postelja –  velikokrat uporabijo nevtralno, računalniško meritev telesa ter si na tak način zagotovijo 100 % natančnost glede prilagajanja ležišča posamezniku. Več o tem izveste TUKAJ.

boxspring postelja ležišče po meri

IZDELAVA NAČRTA KATERI MATERIAL UPORABIT ZA IZDELAVO

Njihove visoke postelje – BoxSpring postelje modeli so na voljo v njihovi spletni trgovini in v njihovem salonu Spalni center Maremico. Vredno jih je obiskati, ter se na lastne oči prepričati o kvaliteti oblazinjenja ter udobju, ki ga njihovi izdelki nudijo.

BoxSpring postelja predstavlja zadnja leta novi trend oblazinjene postelje. Svoje spanje ji zaupa kar nekaj znanih Slovencev. Izvedite kaj jim BoxSpring postelja pomeni – VEČ